TeqNow

smart Robotics

Wat is smart Robotics?

smart Robotics, het uitzendbureau voor robots, ontwikkelt en detacheert robots die eenvoudig kunnen worden aangepast om een nieuwe opdracht uit te voeren. Met deze flexibel inzetbare robots maakt smart Robotics een grote stap vooruit t.o.v. de klassieke manier van automatisering, die vooral uitblinkt in het uitvoeren van één specifieke taak. De robots zijn in staat om hun beweging automatisch aan te passen aan een veranderde omgeving of productvariaties. Dit doen ze door terugkoppeling van een camera of andere sensor. Dit maakt onze robots smart. De slimme robots kunnen zeer eenvoudig worden voorzien van een andere grijper, camera of sensor. Ook de taak van de robot is eenvoudig aan te passen, wat we realiseren met onze robotonafhankelijke software. Dit alles maakt dat onze klanten dezelfde robots kunnen (her)gebruiken voor verschillende werkzaamheden.
Een flexibel inzetbare robot vereist een robot waar geen veiligheidshekwerk omheen geplaatst hoeft te worden. Daarom werkt smart Robotics met robots die van nature veilig zijn, zoals de robots van Universal Robots.

Wat kun je betekenen voor de bedrijven die bij Teqnow zijn aangesloten?
Bij smart Robotics, het uitzendbureau voor robots, kunnen bedrijven terecht voor huur(koop) van robots. Zowel voor korte als lange duur. We combineren dit met een sterke service in servicecontracten voor onderhoud en hulp bij het herconfigureren voor een nieuwe toepassing.
Heb je eenmaal een robot gehuurd of gekocht dan staat de ontwikkeling niet stil. smart Robotics ontwikkelt voor haar klanten upgrade packages. Hiermee stellen we onze klanten in staat om hun “uitzendrobot” te voorzien van de meest recente software. Onze klant heeft dus altijd toegang tot de laatste technologie om optimale performance van de robot te garanderen.

Wat maakt de samenwerking met en het aanbod via Teqnow uniek?
smart Robotics en Teqnow slaan de handen ineen om de bedrijven in hun netwerk te helpen. Door het vooruitstrevende karakter van beide organisaties, die beiden de problematiek herkennen die binnen het metaalverwerkend kleinbedrijf bestaan, biedt deze samenwerking unieke kansen. De kennisuitwisseling helpt beide organisaties om hun klanten nog beter en gerichter te bedienen.
Daarnaast, bieden we samen onze relaties de mogelijkheid om tegen een significante korting een haalbaarheidsstudie uit te laten voeren voor een specifiek automatiseringsprobleem. Voor klanten die de keuze al hebben gemaakt voor flexibele automatisering, bieden gratis hulp in het configureren van uw gehuurde robot.

Belijk de website:> smart-robotics.nl

Heico Sandee (smart Robotics) en André van der Leest (Teqnow)

Ook veilig zakelijk internetten?

Doe de scan

soap2day