TeqNow

ALURVS


Wat is ALURVS?

ALURVS.nl is de portal voor de Aluminium en Roestvast Staal branche met een uitgebreide kennisbank vol technische artikelen, geschreven door metallurgen, materiaalkundigen en specialisten uit de branche, een bedrijvenregister met daarin opgenomen gespecialiseerde bedrijven welke u kunnen adviseren bij de aanschaf van een product of dienst, we houden nieuws, trends en innovaties scherp in de gaten en informeren u middels achtergrondverhalen over ontwikkelingen van deze metalen.

Wat kun je betekenen voor de bedrijven die bij Teqnow zijn aangesloten?
De uitgebreide kennisbank bevat honderden artikelen, studies, onderzoeksrapporten en verhandelingen over de metalen Aluminium en Roestvast Staal welke zijn geschreven zonder commercieel oogpunt en daardoor als zeer betrouwbaar bestempeld kunnen worden.

Wat maakt de samenwerking met en het aanbod via Teqnow uniek?
De samenwerking met Teqnow wordt door ALURVS.nl als zeer waardevol beschouwd vanwege het simpele feit dat we van elkaar kennis en expertise gebruik kunnen maken. ALURVS.nl zal dan ook actief bijdragen aan de website met artikelen en nieuws omtrent de materialen Aluminium en Roestvast Staal.


Jeroen Opstal (2Blonds) en André van der Leest (Teqnow)

alurvs.nl

ALURVS Kennis

soap2day