TeqNow

Teqnowledge zegt het u al iets?

Teqnowledge zegt het u al iets?

  • 11 januari 2018

Technologische ontwikkelingen gaan hard, heel hard. Zo snel dat het voor staal- en metaalondernemers lastig kan zijn om alles goed te begrijpen, bij te houden en te beoordelen welke kansen het biedt.

Met Teqnow vergroot Koninklijke Metaalunie de aandacht voor toptechnologieën en stimuleert het de toepassing er van.

Binnen Teqnow is een aantal disciplines actief. Zo wordt er veel aandacht besteed aan onder andere Cyber security, iets waar ieder bedrijf mee te maken krijgt. Maar er wordt ook aandacht gegeven aan robotica en 3D-printen. Omdat dit redelijk nieuwe technologieën zijn ontvangt Metaalunie veel vragen hierover. Daarom is er Teqnowquest. Dé vraagbaak voor alle vragen op technologisch gebied.

Een aparte tak van sport is Teqnowledge, de jongste divisie van Teqnow. Teqnowledge is hét kenniscentrum op gebied van metalen. Wij hebben ervaren dat binnen de wereld van metalen en de toepassing ervan er nog heel veel onkunde is en vakkennis ontbreekt.

Nog dagelijks worden er of verkeerde metalen bij elkaar gebruikt of gebruikt men uit de legio mogelijkheden binnen de diverse metalen slechts een enkele materiaalsoort. Van beide gevallen kan dit worden geïllustreerd met een voorbeeld. De voorbeelden zijn te vinden in 'Staal in Beeld' van december 2017. Wilt u dit artikel in zijn geheel lezen, zie: Teqnowledge zegt het u al iets?

Please login or register to post comments.