TeqNow

Teqnow begeleidt complete robotiseringstraject

Teqnow begeleidt complete robotiseringstraject

  • 9 januari 2017

Teqnow helpt ondernemers om optimaal gebruik te maken van robotisering. Om het hele robotiseringstraject, van oriëntatie, onderzoek en implementatie goed te begeleiden heeft Teqnow nu ook het boekje ‘Stappenplan praktisch en winstgevend robotiseren bij het industriële MKB’ gemaakt. Het is de nieuwste aanvulling op het volledige robotiseringspakket dat Teqnow biedt.

Het voor Teqnow-deelnemers gratis boekje is een eerste oriëntatie op het robotiseringstraject. Hierin staan acht stappen beschreven die voor een winstgevende robotimplementatie noodzakelijk zijn. Daarnaast worden er tal van ondersteunende vragen genoemd die ondernemers zich kunnen stellen om tot een winstgevende implementatie te komen. Ook komen in het boekje de nodige valkuilen aan de orde waarvan de ondernemer kan leren. De randvoorwaarden waar processen aan moeten voldoen, voordat robotisering geïmplementeerd kan worden, worden aangegeven.

QuickScan Robotica MKB
Industriële robotisering is één van de belangrijke thema’s die Teqnow uitdraagt middels allerlei activiteiten, diensten en middelen. Zo is er de QuickScan Robotica MKB. De QuickScan wordt bij het bedrijf door een ervaren Teqnow-adviseur afgenomen. Deze inventariseert de kansen in het bedrijf, door samen met de ondernemer de bedrijfsvloer op te gaan en fysiek te kijken naar ‘het productieproces’, en door samen de scan, bestaande uit een beperkt aantal vragen in te vullen.

> Meer informatie over de QuickScan.

Please login or register to post comments.