TeqNow

Klantwaarde en productiviteit vergroten? Wat werkt?

Klantwaarde en productiviteit vergroten? Wat werkt?

  • 9 maart 2023

Zit je ook wel eens te puzzelen over hoe je de winstgevendheid en klantwaarde van je bedrijf kunt vergroten en tegelijk kunt zorgen voor een sterke marktpositie en aantrekkelijke en betekenisvolle banen? Maar hoe pak je dat aan? Waar begin je? Hoe pakken anderen dat aan en wat werkt voor hen? Dat is waar het om draait in de nieuwe Metaalunie Teqnow Productiviteitskringen die nu starten. 

Productiviteitskringen zijn regionale Teqnow bijeenkomsten, waarbij we te gast zijn bij een collega Metaalunie lid. Het draait om inspiratie en kennis over slimmer en productiever werken in het mkb-metaalbedrijf. Met inzichten, ervaring, en praktijkvoorbeelden van Teqnow en collega-bedrijven voor jou. Met elk kwartaal een ander aspect van productiviteit. Met veel voorbeelden uit allerlei soorten van bedrijfsactiviteiten. Van engineering tot productie tot service en onderhoud. 

 ‘Een goed begin is het halve werk: wat werkt?’ 
Vanaf april gaan we van start met de eerste editie met als titel ‘Een goed begin is het halve werk: Wat werkt?’ Logisch, want met een goede voorbereiding vordert alles vlot en gemakkelijk. Dit draagt bij aan de waarde-creatie, productiviteit en klanttevredenheid van jouw bedrijf. Een effectieve samenwerking met jouw klanten en toeleveranciers, een eenduidige overdracht van informatie en een slim en goed maakbaar productontwerp, zijn maar enkele ingrediënten, die verstoringen met hoge kosten, afkeur en ontevredenheid bij klanten kunnen voorkomen.  

Wat werkt in de praktijk? Wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven gerekend vanaf het eerste klantcontact tot en met de start van de productie? Hoe zorg ik voor een vlot werkproces zonder verstoringen en alles wat daarbij komt kijken? Dat is waar het om gaat in deze eerste regionale Productiviteitskring. 

 

We nodigen je van harte uit. De geplande bijeenkomsten kun je al vinden in de agenda van Metaalunie en Teqnow. 

 


 

Please login or register to post comments.

soap2day