TeqNow

Zoek een bedrijf

Delft Robotics B.V.

Bedrijfsgegevens
Adres: Mijnbouwstraat 120
Postcode: 2628 RX
Plaats: Delft
Telefoon: 015-7601686
Email: info@delftrobotics.com
Website: www.delftrobotics.com
Contactpersoon: Kanter van Deurzen
Email contactpersoon: k.vandeurzen@delftrobotics.com
Telefoon contactpersoon: 06-51753705
Aanbod:
  • Klant specifieke robotoplossingen
  • Vision systemen
  • Robotisering toebehoren (grippers, lasmallen e.d.)
  • Bin picking
Doelmarkt:
  • Assemblage
  • Verspanen
  • Plaatbewerken
Projectgrootte:
  • € 50.000 < Project < €100.000
Bedrijfsomschrijving:
Het doel van Delft Robotics is om automatiserings-oplossingen toegankelijk te maken voor kleine en middelgrote productie bedrijven. Met behulp van industriële robot armen en 3D computer-vision, kunnen erg flexibele systemen ontwikkeld worden in een een kort ontwikkelingstraject. Dit maakt het mogelijk om zwaar en repetitief werk te automatiseren wat voorheen alleen door menselijke werknemers uitgevoerd kon worden.

Conventionele automatisering is weinig toegankelijk voor kleinere bedrijven. Vooral in West-Europa behouden productie bedrijven hun bestaansrecht door het on-demand leveren van producten en de flexibiliteit om product en productie snel aan te passen op basis van de marktvraag. Dit vereist een nieuwe vorm van automatiseren, welke het mogelijk maakt gefaseerd te investeren in hulpmiddelen welke om kunnen gaan met een eeuwig variërend productie proces.

Door de breed inzetbaarheid van robotarmen te combineren met de intelligentie van 3D-vision kan Delft Robotics procestaken automatiseren welke voorheen onmogelijk of simpelweg te duur waren om een systeem voor te ontwikkelen. Door of-the-shelf componenten te gebruiken is het systeem eenvoudig aan te passen aan veranderingen in proces of product. Daarnaast kan door de vermindering aan mechanische componenten de afmetingen van het systeem, en daarmee vloer oppervlak, geminimaliseerd worden

Please login or register to post comments.

Filter

123movies