TeqNow

Webinar: Succesvol samenwerken met klanten en toeleveranciers

Webinar: Succesvol samenwerken met klanten en toeleveranciers

Agenda

Datum: 14-12-2022 10:00 - 11:30 Export event

In de huidige tijd wordt veel belang gehecht aan het samenwerken van bedrijven.  Veel bedrijven denken dat met een klant wordt samengewerkt, maar worden in de praktijk door de klant puur als toeleverancier gebruikt. Ook een echte samenwerking levert zelden op wat van te voren wordt verwacht. Veel bedrijven vragen zich dan ook af hoe ze succesvol kunnen samenwerken. Tijdens dit webinar wordt vanuit de behoefte aan samenwerking gericht gekeken hoe de samenwerking zinvol en succesvol kan worden ingericht.


Live webinar:     
Datum:   Woensdag 14 december 2022 
Starttijd:    10.00 uur 
Inloggen op webinar:    Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.  
Geschatte duur:   Tussen 1 en 1,5 uur 
Benodigdheden:     Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als u beschikking heeft over een computer met internet verbinding.  
Presentatie:  

De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de webinar deelnemers. 
Interactie:    Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen te stellen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen. 

 

Kosten:
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van Koninklijke Metaalunie gratis.Webinar: Succesvol samenwerken met klanten en toeleveranciers

Datum: 14-12-2022 10:00 - 11:30

Registreren

Please login or register to post comments.

Registratieformulier

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Aantal plaatsen:
Vul uw bondsnummer in wanneer u Metaalunielid bent.
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Plaatsnaam
Vul in of u Teqnow deelnemer bent
Vul hier uw telefoonnummer in
Opmerkingen:
x
123movies