TeqNow

Webinar: De eerste stap naar waterstof in je bedrijfsvoering als het elektriciteitsnet overbelast is

Webinar: De eerste stap naar waterstof in je bedrijfsvoering als het elektriciteitsnet overbelast is

Agenda

Datum: 5-10-2022 10:00 - 11:30 Export event

Evenement registratie is niet meer mogelijk.

Opslag en productie van waterstof, waar moet je beginnen? 

De ambitieuze klimaatdoelen voor 2030 en 2050 en de gestegen energieprijzen hebben veel ondernemers aan het denken gezet. Ze vragen zich af wat de alternatieven zijn voor hun diesel en gasgebruik. Elektrificeren is niet altijd mogelijk door de drukte op het elektriciteitsnet. En als je als ondernemer zelf zonne- of windenergie opwekt, kun je door congestie niet altijd leveren aan het netwerk. Waterstof en accu’s lijken dan een alternatief om energie op te slaan, maar bij het produceren van waterstof komt het een en ander kijken. Waar moet je beginnen?

Omdat er veel gebeurt op dit gebied, organiseert Teqnow dit webinar om je bij bij te praten over de meest recente ontwikkelingen. Samen met Paul Hartgers van PKM geven we aan waar je mee te maken kunt krijgen bij decentrale opwekking en geven we tips hoe je het aan kunt pakken. We gaan daarbij in op de engineering van de installatie, vergunningen, veiligheid en financiering. We kijken naar voorbeelden in de praktijk en in sectoren waar dezelfde vragen spelen. 

Live webinar

Datum: 
Woensdag 5 oktober 2022 
Starttijd:   10.00 uur
Inloggen op het webinar:   Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10. 00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
Geschatte duur:    Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:   Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als  deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
 Presentatie:   De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de webinar deelnemers.
 Interactie:   Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.  

Kosten:
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.Webinar: De eerste stap naar waterstof in je bedrijfsvoering als het elektriciteitsnet overbelast is

Datum: 5-10-2022 10:00 - 11:30

Please login or register to post comments.

soap2day