TeqNow

Webinar: De eerste stap naar circulair produceren

Webinar: De eerste stap naar circulair produceren

Agenda

Datum: 20-4-2022 10:00 - 11:30 Export event

Registreren is niet meer mogelijk.

Praktische aanpak voor het hele MKB

Het aantal consumenten in de wereld stijgt en daarmee ook de vraag naar producten. Grondstoffen om producten te maken worden steeds schaarser en duurder. We moeten daarom slimmer omgaan met grondstoffen en materialen om in de behoefte te voldoen. Hergebruik is hier één van, we noemen dit een circulaire economie. 

Maar hoe doet u dat, in 2030 minimaal 50% minder mineralen, fossiele grondstoffen en metalen gebruiken? Hoe kunt u binnen uw bedrijf van lineair naar circulaire produceren?

Het is niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. De sleutel ligt in het vinden van waardeverliezen en daarmee de kansen tot waardebehoud. Samen met Stefan Morssink van HTC, Metaalunielid dat de eerste stappen al heeft gezet, kijken we hoe ook bedrijven in de toeleverketen mee kunnen doen. 

Laat je inspireren en zet samen met ons de eerste stap. 

Live webinar:
Datum:    Woensdag 20 april 2022 
Starttijd:   10.00 uur 
Inloggen op webinar:   Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 uur en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
Geschatte duur:   Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:   Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als u beschikt over een computer met internetverbinding. 
Presentatie:    De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de webinar deelnemers. 
Interactie:    Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen. 

 

Kosten: 
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. wel verwachten we van u dat u zich vooraf als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor medewerkers van leden van Koninklijke Metaalunie gratis.    

Webinar: De eerste stap naar circulair produceren

Datum: 20-4-2022 10:00 - 11:30

Please login or register to post comments.

soap2day