TeqNow

Themamiddag Verspanen

Themamiddag Verspanen

Agenda

Datum: 18-10-2018 Export event

Registreren is niet meer mogelijk.

Teqnowledge: themamiddag / workshop ‘Verspanen van metaal’
Donderdag 18 oktober '18

Dagelijks wordt er heel veel metaal verspaand en worden er nieuwe technieken, methodes en gereedschappen bedacht en uitgevonden. Bent u op de hoogte van alle mogelijkheden en hanteert u de meest efficiëntste methode?

Tijd om weer eens bij te praten en u op de hoogte te stellen van wat er veranderd is in een korte tijd.

Een bekende bewerkingsmethode, in combinatie met een nieuw gereedschap, kan leiden tot nieuwe processen met een betere optimalisatie en benutting van machinecapaciteit. Wegens succes organiseren wij opnieuw een workshop, tevens themamiddag rond dit onderwerp en presenteren u de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden op het vlak van verspanen.

Locatie
Waar kunnen we elkaar beter ontmoeten dan bij Unisign in Panningen, misschien niet helemaal centraal in het land maar een unieke gelegenheid om binnen dit bedrijf een kijkje te nemen en bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verspanen.

Daarnaast hebben we specialisten uitgenodigd die één en ander zullen presenteren en aan wie u uw vragen kunt stellen. Daarna wordt u getrakteerd op een rondleiding door het bedrijf met afsluitend een netwerkborrel.

Deze middag wordt georganiseerd door Teqnowledge, een onderdeel van Teqnow, in samenwerking met het Aluminium Centrum, Federatie Metaalplaat FDP, Staalfederatie, Dutch Precision Technology  en DutchForm.

Let op: er is een wijziging in het programma gekomen:

De Rondleiding en presentatie van Unisign zal direct na het welkomstwoord en introductie volgen. De presentatie van Harm Kort komt na de pauze.


Programma:

14.00 - 14.30:   Inloop
- 14.30 - 14.45:  Welkom en introductie door Johan van de Graaf, adviseur Teqnowledge

- 14.45 - 16.00:  Presentatie  en rondleiding bij Unisign

- 16.00 – 16.15:  Korte pauze

- 16.15 - 16.45:   Presentatie door Harm Kort (Technisch Commercieel Efficiency Advies TCEA

-  Aansluitend afsluiting met netwerkborrel


Locatie
Unisign, Industrieterrein 36, 5981 NK  Panningen


Doelgroep
Deze bijeenkomst is gericht op zowel machinebouwers als op machinegebruikers. Kortom voor de verspanende industrie die slim gebruik kan maken van het gericht toepassen (laten toepassen) van verspanen.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.
Let op : als uw deelname door ons is bevestigd, dan rekenen we op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via teqnowledge@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (ex btw) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Inschrijven
Schrijf u snel in want er is beperkte inschrijving.

Themamiddag Verspanen

Datum: 18-10-2018

Please login or register to post comments.