TeqNow

QRM Kennismakingsworkshop door Censor

QRM Kennismakingsworkshop door Censor

Agenda

Datum: 16-11-2018 9:00 - 12:00 Export event

Op laagdrempelige wijze en door middel van verschillende simulatiespellen en gezonde discussies ervaar je actief wat QRM is. Wat onnodige wachttijden met je organisatieprocessen doen en hoe QRM jouw organisatie helpt doorlooptijden te verkorten. 

Verschillende en veel voorkomende probleemstellingen komen aan het licht en worden in deze interactieve sessie uitgebreid besproken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid zelf een probleem case voor te leggen, die ter plekke besproken en behandeld kan worden. In drie uur ben je voldoende op de hoogte van de vier fundamentele pijlers van QRM en kun je een start maken met verandering. 

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor directeuren, productieleiders, adviseurs, trainers en andere geïnteresseerden in het verbeteren van het aanpassingsvermogen en de reactiesnelheid binnen een bedrijf. 

Deelnemen
Teqnow deelnemers kunnen aan deze QRM kennismakingsworkshop deelnemen voor € 100 (excl. BTW) in plaats van het normale tarief van € 150 (excl. BTW). Wilt u van deze Teqnow korting in aanmerking komen, meld u dan aan via info@teqnow.nl. Wij sturen uw aanmelding dan door, waarna QRM management Center u het gereduceerde tarief in rekening zal brengen.

Klik hier voor meer informatie over de workshop. QRM Kennismakingsworkshop door Censor

Datum: 16-11-2018 9:00 - 12:00

Please login or register to post comments.