TeqNow

Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt? Productiviteitskring regio Noord bij STT Products in Tolbert

Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt? Productiviteitskring regio Noord bij STT Products in Tolbert

Agenda

Datum: 16-5-2024 Export event

Registreren is niet meer mogelijk.

Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt?

Hoe verbeter jij de prestaties van je bedrijf? Op gevoel of op basis van de werkelijkheid? 
Gebruik jij de bedrijfsdata uit je ERP systeem en je machines om te anticiperen op veranderingen en het nemen van beslissingen? Zodat je sneller en beter onderbouwd kunt handelen dan de concurrent. De data in jouw bedrijf is een bron van informatie. Het biedt kansen en mogelijkheden om je klanten beter te helpen, processen te verbeteren en de mensen in je bedrijf inzicht te geven. Data is er meestal in overvloed. Maar pas als je de juiste vragen stelt en data uit je machines en processen bij elkaar kunt brengen, heb je er iets aan. Wat werkt in de praktijk? Wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven? Dat is waar het om gaat in deze bijeenkomst. Met veel praktijkvoorbeelden en het delen van ervaringen met collega’s.

Productiviteitskring
Productiviteitskringen zijn regionale Teqnow bijeenkomsten waarbij we te gast zijn bij een collega Metaalunielid. Het draait om inspiratie & kennis over slimmer en productiever werken in het mkb metaalbedrijf.  Uiteraard kunnen we je in het tijdsbestek van de bijeenkomst geen uitgewerkt succesrecept aanreiken voor jouw specifieke situatie. Wat je wel kunt verwachten is een overvloed aan ideeën en tips uit de praktijk van Teqnow en collega bedrijven voor jou. Ook is er veel ruimte om te sparren met vakgenoten en om kennis, ervaring en inzichten met elkaar te delen. 

Doelgroep
Deze bijeenkomst richt zich op iedereen binnen het bedrijf die de behoefte voelt om processen te verbeteren, maar niet goed weet waar te starten. 

Programma

14.30 - 15.00 uur Inloop
15.00 - 15.10 uur Opening
15.10 - 16.00 uur STT products ontwerpt en bouwt unieke machines die leiden tot productiviteitverbetering bij hun klanten zoals Philips en Quooker.
Na een korte introductie van 
Menno Kooistra en Arjan Finke van het gastbedrijf waarin ze vertellen hoe zij dit doen, volgt een rondleiding door de productie en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. 
16.00 - 18.00 uur Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt?Meer dan 50 voorbeelden en tips van collega-Metaalunieleden die je kunnen inspireren om je eigen actieplan op te stellen.Tussendoor vertellen de mensen van STT Products hoe zij slim data gebruiken en is er ruimschoots tijd om met elkaar te sparren over wat voor jou en je collega’s werkt.
18.00 - 19.00 uur Borrel

 

Datum en locatie
• Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 mei 2024 van 15.00 tot 19.00 uur. 
• Locatie:  STT Products, Leuringslaan 39, 9356 VG Tolbert.

Aanmelden
Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, moeten we de registratie helaas sluiten. We vragen jullie daarom per registratie slechts 1 persoon aan te melden en extra personen apart te registreren. 

Kosten
Deelname is voor leden van Koninklijke Metaalunie en deelnemers van Teqnow kosteloos. Ben je nog geen lid van Koninklijke Metaalunie of Teqnow deelnemer? Mail ons dan even: info@teqnow.nl

Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt? Productiviteitskring regio Noord bij STT Products in Tolbert

Datum: 16-5-2024

Please login or register to post comments.

soap2day