TeqNow

Cursus - Aluminium Technologie 2 op donderdag 28 november 2024 in Nieuwegein

Agenda

Datum: 28-11-2024 10:00 - 17:00 Export event

In deze eendaagse cursus wordt, aansluitend op de cursus  "Aluminium Technologie 1", op een aantal aspecten dieper ingegaan. Zo wordt er uitgebreid stilgestaan bij de invloed van de legeringselementen in de diverse aluminium legeringen. Ook krijgen verbindingstechnieken als lassen, lijmen, drukvoeg- en klikverbindingen uitgebreid de aandacht. Verder wordt oppervlaktebehandeling als verfraaiing en bescherming van aluminium behandeld. Ook zal de duurzaamheid en recycling van aluminium aan de orde komen. Door het volgen van deze cursus ben je beter in staat de mechanismen die bij aluminium be- en verwerking een rol spelen te begrijpen en over te brengen. Kortom, wil je goed beslagen ten ijs komen en meer voor je bedrijf en klanten kunnen betekenen, dan mag je deze vervolgcursus niet missen.

 

Aandachtsgebieden:
- Toepassingen van extrusie, plaat en gietstukken
- Materiaalkunde: legeringen en toestandsaanduidingen toepassingsgebieden
- Chemische, fysische en mechanische eigenschappen van legeringen en fasediagrammen
- Ontwerpen en construeren in aluminium
- Corrosie en corrosiebescherming
- Oppervlaktebehandelingen
- Recycling en kwaliteitszorg
- Mogelijkheden van aluminium in het ontwerptraject
- Verbindingsprocessen / technieken
- Aandachtsgebieden dynamische belastingen

 

Doelgroep:
- In- en verkopers van aluminium producten en halffabricaten
- Ontwerpers en constructeurs
- Personen werkzaam in de aluminiumindustrie op zoek naar meer achtergrond
- Nieuwe medewerkers in de aluminiumindustrie
- Medewerkers uit organisaties die starten met werken met aluminium
- Projectleiders
- Constructeurs
- Leidinggevenden

 

Datum, tijd en locatie:
Datum: donderdag 28 november 2024
Inloop:       09.30 uur

Aanvang: 10.00 uur 
Einde:        17.00 uur
Locatie: Koninklijke Metaalunie - Teqnow, Einsteinbaan 1, 3439 NJ  Nieuwegein

 

Aanmelden:
De cursus gaat van start bij voldoende deelnemers. Het minimaal aantal deelnemers is 7 en het maximaal aantal deelnemers is 15, zodat er voldoende ruimte is voor interactie. Aanmeldingen worden bevestigd in volgorde van binnenkomst. Claim dus snel je plaats als je er bij wilt zijn. 
Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, moeten we de registratie helaas sluiten. We vragen jullie daarom per registratie slechts 1 persoon aan te melden en extra personen apart te registreren. 

Deze cursus is voornamelijk bedoeld voor degenen die de Teqnow cursus Aluminium Technologie 1 hebben gevolgd. Heb je deze eerste cursus niet gevolgd, maar toch interesse? Stuur dan een e-mail naar info@teqnow.nl
 

Kosten en voorwaarden:
Kosten voor deze cursus bedraagt €275,-  exclusief btw per persoon voor Teqnow-deelnemers of leden van DAA.  Je kan tot één week van  tevoren annuleren zonder kosten. Daarna is wel vervanging mogelijk, maar geen restitutie van het cursusgeld.

Bedrijven die zijn aangesloten bij het OOM kunnen een tegemoetkoming ontvangen in scholingskosten via de regeling de ‘Persoonlijke Trainingstoelage’. Het OOM vergoedt dan 50% van de kosten. Let wel even op de voorwaarden. Zie de informatie hierover op de website van OOM.

Een lunch en cursusmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt een ingebonden handout van de presentatie en bovendien een prachtig naslagwerk boordevol kennis, voorbeelden en gegevens. 

De cursus staat open voor deelnemers van Teqnow. Het deelnemerschap van Teqnow is voor leden van Koninklijke Metaalunie gratis. Is jouw bedrijf geen lid van Koninklijke Metaalunie dan kan je alsnog deelnemer worden van Teqnow. De jaarlijkse bijdrage is dan  €250,-  exclusief btw. Je krijgt dan ook toegang tot het complete palet aan kennis en dienstverlening van Teqnow. Zie www.teqnow.nl. 
De cursus staat ook open voor leden van de Dutch Aluminium Association (DAA). Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je bij DAA aan te sluiten. 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kan je bellen naar Teqnow, tel.nr. 030-6053344 of een e-mail sturen naar info@teqnow.nl


 

Cursus - Aluminium Technologie 2 op donderdag 28 november 2024 in Nieuwegein

Datum: 28-11-2024 10:00 - 17:00

Registreren

Please login or register to post comments.

Registratieformulier

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Aantal plaatsen:
Bedrijfsnaam
Vul uw bondsnummer in wanneer u Metaalunielid bent.
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul in of u Teqnow deelnemer bent
Geef aan of u DAA lid bent
Opmerkingen:
x
soap2day