TeqNow

Cursus - Aluminium Technologie 1 - 30 mei 2024 te Nieuwegein

Cursus - Aluminium Technologie 1 - 30 mei 2024 te Nieuwegein

Agenda

Datum: 30-5-2024 9:30 - 17:00 Export event

Evenementregistratie is niet meer mogelijk omdat alle stoelen bezet zijn.

Deze cursus zit vol. Heb je ook interesse in deze cursus meld je dan aan voor dezelfde cursus op 3 oktober 2024 via de website of stuur een e-mail naar info@teqnow.nl

In deze eendaagse cursus komen de processen van vervaardiging, bewerken en (om)vormen van plaat, profiel en van gietwerk van aluminium aan de orde. Je leert om inzicht te krijgen in de wirwar van (nieuwe) mogelijkheden van aluminium,  de juiste te kiezen en het materiaal beter te leren kennen.

Aandachtsgebieden:

- Eigenschappen van legeringen en hun toepassingen
- Normering en richtlijnen
- Leveringsvormen van halffabricaten
- Bewerken van aluminium (zoals walsen, gieten, extruderen en verspanen )
- Mogelijkheden van aluminium in het ontwerptraject
- Vervormingstechnieken
- Productie van halffabricaten
- Nieuwe aluminium ontwikkelingen

Doelgroep:
- In- en verkopers van aluminium producten en halffabricaten
- Ontwerpers en constructeurs

- Personen werkzaam in de aluminiumindustrie die op zoek zijn naar een stuk achtergrond
- Nieuwe medewerkers in de aluminiumindustrie
- Medewerkers uit organisaties die starten met werken met aluminium

Datum, tijd en locatie:

Datum: donderdag 30 mei 2024
Inloop:       09.30 uur
Aanvang: 
10.00 uur
Einde
:        17.00 uur
Locatie
: Koninklijke Metaalunie - Teqnow, Einsteinbaan 1, 3439 NJ  Nieuwegein

Aanmelden:
De cursus gaat van start bij voldoende deelnemers. Het minimaal aantal deelnemers is 7 en het maximaal aantal deelnemers is 15, zodat er voldoende ruimte is voor interactie. Aanmeldingen worden bevestigd in volgorde van binnenkomst. Claim dus snel je plaats als je erbij wilt zijn. 
Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, moeten we de registratie helaas sluiten. We vragen jullie daarom per registratie slechts 1 persoon aan te melden en extra personen apart te registreren. 

Kosten en voorwaarden:
Kosten voor deze cursus bedraagt €275,-  exclusief btw per persoon voor Teqnow-deelnemers of leden van DAA.  Je kan tot één week van  tevoren annuleren zonder kosten. Daarna is wel vervanging mogelijk, maar geen restitutie van het cursusgeld.
Bedrijven die zijn aangesloten bij het OOM kunnen een tegemoetkoming ontvangen in scholingskosten via de regeling de ‘Persoonlijke Trainingstoelage’. Het OOM vergoedt dan 50% van de kosten. Let wel even op de voorwaarden. Zie de informatie hierover op de website van OOM.
Een lunch en het cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Je ontvangt een ingebonden hand-out van de presentatie en bovendien een prachtig naslagwerk boordevol kennis, voorbeelden en gegevens. 

De cursus staat open voor deelnemers van Teqnow. Het deelnemerschap van Teqnow is voor leden van Koninklijke Metaalunie gratis. Is jouw bedrijf geen lid van Koninklijke Metaalunie dan kan je alsnog deelnemer worden van Teqnow. De jaarlijkse bijdrage is dan  €250,-  exclusief btw. Je krijgt dan ook toegang tot het complete palet aan kennis en dienstverlening van Teqnow. Zie www.teqnow.nl. 
De cursus staat ook open voor leden van de Dutch Aluminium Association (DAA). Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je bij DAA aan te sluiten. 

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze cursus kan je bellen naar Teqnow, tel.nr. 030-6053344 of een e-mail sturen naar info@teqnow.nl.

Cursus - Aluminium Technologie 1 - 30 mei 2024 te Nieuwegein

Datum: 30-5-2024 9:30 - 17:00

Please login or register to post comments.

soap2day