TeqNow

4-daagse Masterclass: op weg naar een papierloze fabriek

4-daagse Masterclass: op weg naar een papierloze fabriek

Agenda

Datum: 18-9-2024 - 10-10-2024 Export event

Je streeft voortdurend naar efficiëntie, duurzaamheid, kosteneffectiviteit en flexibiliteit. Een van de meest effectieve stappen die je in de productie kan zetten, is de overgang naar een papierloze werkomgeving. Nu is papierloos geen doel op zichzelf. Papierloos is het resultaat van een slimme fabriek die datagestuurd werkt en systemen verbonden heeft. De voordelen van zo’n fabriek zijn talrijk, waaronder verhoogde productiviteit, minder fouten en vertragingen, verbeterde traceerbaarheid, kortere doorlooptijd en verminderde milieu-impact. 

Dat is precies waar het in deze 4-daagse Masterclass "Op weg naar een papierloze fabriek" om draait. Je leert hoe jij deze stap ook kan zetten. Het onderling verbinden van alle systemen is de rode draad, zowel met je leveranciers, kantoor, fabriek als klanten. De Masterclass doe je niet alleen: je gaat met elkaar het traject in, onder leiding van expert Luke van Enkhuizen, maar zeker ook met collega’s die dezelfde fases door willen gaan. 

Doel van de Masterclass

Deze intensieve Masterclass is ontworpen om deelnemers te inspireren en begeleiden bij het begrijpen van de concepten, technologieën en implementatiestrategieën, die nodig zijn om een papierloze fabriek te realiseren. Het beoogde eindresultaat van de Masterclass is dat je stappen op weg naar een papierloze fabriek hebt gerealiseerd, hetzij met je eigen mensen of met een externe partner.

Leerdoelen
Aan het einde van de Masterclass heb je:
• Een diepgaand begrip van de voordelen en uitdagingen van het creëren van een papierloze werkomgeving.
• Een beeld van verschillende technologieën en softwareoplossingen, die kunnen worden ingezet om processen op kantoor en in de fabriek, en met leveranciers en klanten aan elkaar te koppelen. 
• Voldoende kennis om de papierloze fabriek bij je mensen te introduceren en in uitvoering te brengen.
• Voldoende kennis om een uitvoeringsplan te ontwikkelen, dat is afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw eigen fabriek.
• Praktische ervaring opgedaan door niet alleen je eigen bedrijf centraal te zetten maar ook van anderen te leren.

Het meeste voordeel van de Masterclass heb je als je met twee personen van hetzelfde bedrijf deelneemt. Je kunt dan met elkaar sparren over jullie specifieke situatie. 

Locatie, data en tijd:
Data en tijd: 18 en 19 september en vervolgens 9 en 10 oktober van 09:00 tot 17:00 uur. Tussen de twee aaneengesloten dagen 18 en 19 september en 9 en 10 oktober, dus op 18 september en 9 oktober, nodigen we je aansluitend uit voor een diner.  
Locatie wordt naar verwachting: Van Gelder Ridderkerk B.V. - Krommeweg 10, 2988 CB Ridderkerk 

Aanmelden, kosten en voorwaarden

Deze Masterclass wordt mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van DigitalZH. Jouw eigen bijdrage bedraagt € 300,- ex btw per persoon. 

• Een lunch, de twee diners en het cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.  
• Je ontvangt een ingebonden hand-out van de presentatie.
• Bedrijven die zijn aangesloten bij het OOM kunnen een tegemoetkoming ontvangen in scholingskosten via de regeling de ‘Persoonlijke Trainingstoelage’. Het OOM vergoedt dan tot 50% van de kosten. Let wel even op de voorwaarden. Zie de informatie hierover op de website van OOM. 
• Je kunt tot twee weken voor aanvang annuleren zonder kosten. Daarna is wel vervanging mogelijk maar geen restitutie van het cursusgeld.
• De Masterclass gaat van start bij voldoende deelnemers. Het minimaal aantal deelnemers is 12 personen en het maximaal aantal deelnemers is 16, zodat er voldoende ruimte is voor interactie.
• Aanmeldingen worden bevestigd in volgorde van binnenkomst. Reserveer dus snel je plaats als je erbij wilt zijn. 

Meer informatie
Meer informatie zoals het gedetailleerde programma kun je vinden in de leaflet: Masterclass - Op weg naar een Papierloze Fabriek.pdf  Je kunt ook contact opnemen met Paul d'Hond van Teqnow Metaalunie  of Jan Willem van der Wolf van Digitalzh. 


4-daagse Masterclass: op weg naar een papierloze fabriek

Datum: 18-9-2024 - 10-10-2024

Registreren

Please login or register to post comments.

Registratieformulier

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Aantal plaatsen:
Vul uw bondsnummer in wanneer u Metaalunielid bent.
Bedrijfsnaam
Telefoon contactpersoon
Vul in of u Teqnow deelnemer bent
Opmerkingen:
x
soap2day