TeqNow

Made in Europe

Wat is Made in Europe?

Made-in-Europe is een crossmediaal concept voor de verspanende en additive manufacturing industrie in Nederland. Naast de website en het digimagazine verschijnt één keer per jaar het Jaarboek Verspanen in printvorm. Hierin worden belangrijke noviteiten en trends voor de verspanende industrie thematisch gepresenteerd. Daarnaast is er nog het 3D Print magazine en website, helemaal gewijd aan 3D printen. Uitgangspunt voor de redactie is het toegankelijk presenteren van informatie, die bijdraagt aan het behoud van de verspanende en 3D printing maakindustrie in Nederland. Diepgang gaat voor snelheid. Door deze informatie op één plek digitaal aan te bieden, heeft het maakbedrijf altijd toegang tot de informatie op het moment dat dit voor het bedrijf relevant is. Made-in-Europe.nu, produceren in Europa, vandaag en in de toekomst.

Wat kun je betekenen voor de bedrijven die bij Teqnow zijn aangesloten?
Digitale informatie heeft dikwijls iets vluchtigs. Tegelijkertijd biedt een digitaal platform een unieke kans om informatie te verzamelen, combineren en te bewaren. Want niet iedere ondernemer of CNC-professional zoekt op hetzelfde moment naar informatie met een inhoudelijke waarde. Made-in-Europe biedt de leden van Teqnow deze mogelijkheid, door trends en innovaties kort samengevat aan te bieden met directe links naar de achterliggende informatie.

Wat maakt de samenwerking met en het aanbod via Teqnow uniek?
Het internet is een communicatieplatform, dat helaas te vaak als informatiekanaal wordt gebruikt. Leden van Teqnow kunnen hun informatiewensen kenbaar maken. Dat is voor de redactie waardevolle input voor het afstemmen van de inhoud op vragen die in de markt leven. Stuur dus uw redactionele stukken mee.

Bekijk de website > made-in-europe.nu


Franc Coenen van Made in Europe en André van der Leest van Teqnow.

Ook veilig zakelijk internetten?

Doe de scan

soap2day