TeqNow

CNC Consult

Wat is CNC-Consult?

CNC-Consult houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het optimaliseren van productieprocessen in de vorm van CAD/CAM-oplossingen, Gereedschapbeheer en Productie Data Management.Met haar praktijk gerichte aanpak is CNC-consult in staat de bezettingsgraad van de machines te verhogen en het productie proces optimaal in te richten tot en met de meetkamer. Tevens heeft CNC-Consult zich gespecialiseerd in de verkoop en ondersteuning van 3D printers voor zowel kunststof als metaal producten. Extreem gladde oppervlakken, hoge snelheid en hoge nauwkeurigheden onderscheiden onze printers van de concurrentie.

Wat kun je betekenen voor de bedrijven die bij Teqnow zijn aangesloten?
CNC-Consult helpt aangesloten bedrijven hun huidige productieproces in kaart te brengen om vervolgens met een concreet plan van aanpak het proces opnieuw in te richten met haar software oplossingen. Dit gaat middels een uniek stappenplan zodat in meerdere fases het proces en de mensen de tijd krijgen de nieuwe manier van werken te accepteren en het proces rendabel te krijgen. Dit Smart Industrie concept is dé manier voor de maakindustrie een inhaalslag te maken in het digitaliseringsproces van hun productie.

Wat maakt de samenwerking met en het aanbod via Teqnow uniek?
De samenwerking met Teqnow is een unieke combinatie om het MKB in contact te brengen met de nieuwste technologieën. Dit kunnen de nieuwste CAD/CAM/CAI automatiseringstechnieken zijn, maar ook de 3D Print technologieën. De kennis en deskundigheid van CNC-Consult en haar zusterbedrijf Brilliant Technology BV, zullen zoveel mogelijk worden gedeeld met de aangesloten bedrijven.


Maarten van Teeffelen (CNC-Consult) en André van der Leest (Teqnow)

> Bekijk de website www.cncconsult.nl.

Ook veilig zakelijk internetten?

Doe de scan

soap2day