TeqNow

Inhoudelijke en financiële ondersteuning vanuit je regio

Onder de vlag van Smart Industry zijn een aantal jaar geleden 5 regionale Smart Industry hubs opgericht met als doel om bedrijven in hun regio een stap verder te helpen op het gebied van digitaliseren en automatiseren. Met Europese en regionale subsidie bieden ze eigen programma’s die wat van elkaar verschillen vanwege regionale speerpunten, maar ook overlappen. Ze worden nu European Digital Innovation Hubs genoemd en samen vormen de ‘hubs’ het European Digital Innovation netwerk door heel Europa. 


Klik op Morgen is de naam van EDIH Zuid Nederland, de EDIH die met name, maar niet uitsluitend, de mkb-maakindustrie in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg bij hun digitaliseringsvraagstukken ondersteunt. Ze doen dat in de vorm van quickscans, advies, coaching, fieldlabs en workshops. Ze hebben een interessante regeling waarbij de advieskosten van een digitaliserings-expert worden betaald door de EDIH. Vragen? Kijk op www.klikopmorgen.nl of bel Angela: 0486-477790. Leden van Metaalunie mogen ook contact opnemen met Teqnow adviseur Marielle Vermunt, zij kan je als Klik op Morgen Coach helpen bij een aanvraag.    

De EDIH in Oost Nederland, ook BOOST genoemd, is in de provincies Gelderland en Overijssel actief. In hun programma bieden ze onder andere een Smart Industry Assessment met één van de innovatiemakelaars aan. Tijdens een 4-5 uur durende sessie kijk je als ondernemer samen met de innovatiemakelaar waar voor jou kansen zitten op het gebied van automatisering en digitalisering (https://boostsmartindustry.nl/smart-industry-assessment ). Leden van Metaalunie mogen hiervoor ook contact opnemen met Teqnow adviseur Marielle Vermunt. BOOST is ook heel actief op het gebied van circulaire economie. https://boostsmartindustry.nl Beide provincies steunen vervolgstappen die hieruit naar voren komen, maar ook circulaire plannen, met een financiële bijdrage. De Innovatiemakelaar kan hier meer over vertellen.

In Zuid-Holland is de EDIH bekend onder de naam DigitalZH. Jan Willem van der Wolf is als Digitaal Verbinder Maakindustrie het aanspreekpunt waar je terecht kunt. Er is in deze regio ook inhoudelijke en financiële ondersteuning voor digitalisering mogelijk vanuit Datawerf. https://digitalzh.nl/datawerf/ Ze gaan samen met jou op zoek naar een expert die je vooruit kan helpen en betalen het grootste deel van de rekening.

EDIH Digital Hub NoordWest https://edih-dhnw.nl/ is actief in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. 

Bij EDIH Northern Netherlands https://www.edih-nn.nl/ kunnen onernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe terecht. 

 

Contact

Heeft u een vraag?
Stuur gewoon een mail
naar info@teqnow.nl
soap2day