TeqNow

Terugkijken: Teqnow event ’nieuwe materialen’

Terugkijken: Teqnow event ’nieuwe materialen’

  • 25 april 2017

Als industrieel bedrijf werk je constant aan het versterken van je concurrentiepositie. Kennis van materialen is hierbij essentieel. Bij vrijwel alle bedrijven is de materiaalkeuze verantwoordelijk voor meer dan 50% van de kosten (materiaalkosten en bewerkingskosten). Kennis op het gebied van materialen is dan ook noodzakelijk om uw concurrentiepositie te versterken, zowel bij concurreren op prijs als op toegevoegde waarde. De meeste medewerkers hebben slechts een beperkte kennis op het gebied van materialen.

Daarom heeft Teqnow, in nauwe samenwerking met FDP, onlangs dit event georganiseerd. Doel van deze bijeenkomst was om kennis zowel te verbreden als te verdiepen. Insteek, voor deze op de praktijk gerichte bijeenkomst, was verder om kansen te tonen die reeds in de handel beschikbare materialen nu of op korte termijn kunnen bieden. Exotische materialen die zich nog in de laboratoriumfase bevinden worden niet behandeld!

Het was een druk bezochte bijeenkomst met ongeveer 90 geïnteresseerden. Om ook niet-aanwezigen te laten profiteren van de aangeboden kennis bieden we hieronder de presentaties aan om te downloaden.

Downloads

Wordt ook Teqnow deelnemer
Wilt u voorkomen dat u een volgende interessante activiteit van Teqnow mist, meld u dan nu aan als Teqnow deelnemer (voor leden van de Koninklijke Metaalunie is deelname gratis).


Please login or register to post comments.

soap2day