TeqNow

Vacature: Teqnow breidt uit. Heb je belangstelling?

Vacature: Teqnow breidt uit. Heb je belangstelling?

  • 17 november 2020

Teqnow is het voor Koninklijke Metaalunie ontwikkelde en geëxploiteerde kenniscentrum op het gebied van nieuwe technologie en toepassingen van nieuwe technologieën voor het MKB metaal. Teqnow verkent de mogelijkheden van nieuwe technologie die interessant is voor MKB metaalondernemingen en ontwikkelt dienstverlening om bedrijven ermee aan de slag te laten gaan. Teqnow werkt vanuit de bestaande vraag en nieuwe vraag van bedrijven. Op dit moment zijn de technologieontwikkelingen ronduit dynamisch en het team Teqnow heeft als doel hierin gidsend op te treden.

Wij zijn wegens een toenemende vraag vanuit de leden op zoek naar een Adviseur

Kenniscentrum Teqnow (fulltime)

Als technisch adviseur 

  • Initieer en organiseer je activiteiten die ertoe bijdragen dat bedrijven kennis kunnen nemen van nieuwe technologieën; 
  • Initieer en organiseer je activiteiten die inzicht verschaffen bij bedrijven over zinvolle toepassingen op hun bedrijf van nieuwe technologieën. Bij activiteiten moet je denken aan seminars, workshops, cursussen, masterclasses, bedrijfsbezoeken, website, documentatie enz.; 
  • Draag je bij aan de verdere groei en uitbouw van de dienstverlening om bedrijven in staat te stellen nieuwe technologieën toe te passen; Ben je actief in het opbouwen en onderhouden van een netwerk van kennispartners op het gebied van nieuwe technologieën; 
  • Draag je actief bij aan het werven van deelnemers en het onderhouden van de nieuwe kennisvragen van de deelnemers 

Je rapporteert in deze rol aan de Programmamanager Smart Industry & Teqnow. Je komt te werken in een klein resultaatgericht team dat deze dienstverlening van Koninklijke Metaalunie vormgeeft en dat voor de leden dé vraagbaak is voor antwoorden op technische vragen rond bestaande en nieuwe technologieën.

Naar wie zijn we op zoek
De adviseur heeft een actieve, extraverte, operationele en op ondernemen gerichte instelling. Betrouwbaar, energiek, een proactieve houding en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zijn de uitgangspunten.

Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en goede redactionele vaardigheden. Ook ben je gewend om -vooral op directieniveau- met bedrijven, ondernemers, leden, besturen en diverse interne en externe relaties om te gaan op basis van integriteit en deskundigheid.

Heb je het volgende in huis? 

  • Een afgeronde hbo/academische technische opleiding (bv. werktuigbouwkunde); 
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare succesvolle ervaring in een adviseursrol in de MKB maakindustrie; Kennis van de laatste productietechnologieën; 
  • Kennis van en visie op de digitale ontwikkelingen binnen de maakindustrie en de rol van de MKB-bedrijven hierin;  
  • Een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel Nederlands als Engels (Duits is een pré). 

Geinteresseerd?
Voor nadere informatie kun kijken op Metaalunie.nl of contact opnemen met de heer drs. H.G.M. Faessen, hoofd afdeling Branches & Kenniscentra, tel. 030-6053344.
www..metaalunie.nl

Heb je interesse in deze functie? www..metaalunie.nlStuur dan jouw motivatie met cv per e-mail aan personeelsadministratie@metaalunie.nl.

Please login or register to post comments.