TeqNow

Uitnodiging bijeenkomst: Zero Programming, volautomatisch van digitaal model naar stuksproductie in het plaatwerk

Uitnodiging bijeenkomst: Zero Programming, volautomatisch van digitaal model naar stuksproductie in het plaatwerk

  • 4 maart 2021

Zero Programming, volautomatisch van digitaal model naar stuksproductie in het plaatwerk

 We zijn op zoek naar deelnemers.

 Het gaat om de mogelijkheden te onderzoeken om direct van een 3D-ontwerp- of CAD-model volautomatisch, zonder handmatige tussenkomst, naar een vertaling naar een productierun met robots en andere machines. Hier willen we kennisontwikkelingstraject voor starten; automatisch kanten en zetten met nul programmeertijd aan de robot. Enkelstuks productie tegen de kosten van serieproductie.

 In maart zal een cluster worden samengesteld van bedrijven die hier belangstelling voor hebben. Samen met hen wordt toepasbare kennis ontwikkelt, van een op maat oplossing  voor het eigen bedrijf naar een generiek werkende toepassing op grotere schaal.

 Het initiatief is genomen door NK Profiel en TNO, waarna Hollander Techniek en Technolution zijn aangehaakt. Teqnow faciliteert.

 U kunt daaraan deelnemen. Om kennis te maken met het idee en in gesprek te gaan over uw eventuele deelname nodigen we u uit voor een online bijeenkomst. Hier wordt uitgelegd wat de plannen zijn en hoe we met de kennispartners en de bedrijven aan de slag willen.

 Datum:                24 maart 2021

Tijdstip:               15.00

 Als u belangstelling heeft stuur dan een bericht naar metz@metaalunie.nl dan ontvangt u een Teams uitnodiging.

 

 

Please login or register to post comments.

gogoanime