TeqNow

ESEF: Test uw kennis én krijg antwoord op uw technische vragen!

ESEF: Test uw kennis én krijg antwoord op uw technische vragen!

  • 12 februari 2018

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel.  Voor ondernemers is het lastig om alle relevante kennis bij te houden. Op de ESEF presenteert Teqnow zich als hét loket binnen de Metaalunie, waar u met al uw technische vragen terecht kunt. Op veel gebieden is de technische kennis binnen Teqnow aanwezig. Ontbreekt de specifieke kennis waar u behoefte aan heeft, dan kan Teqnow u in contact brengen met een relevante partij die u bij uw specifieke vraag verder kan helpen.

Wat is ons aanbod op de ESEF?

Gericht praktisch advies bij uw specifieke technische vraag.

Bent u in het eigen bedrijf tegen een technisch probleem aangelopen waar u moeite hebt op een geschikt, praktisch antwoord te vinden? Breng dan uw vraag mee naar de ESEF, zodat het met een van de aanwezige adviseurs besproken kan worden. Wilt u zeker zijn dat de juiste adviseur aanwezig is en dat er voldoende tijd voor u is gereserveerd, maak dan via het secretariaat van Teqnow een afspraak (info@teqnow.nl). Indien u geen afspraak maakt bent u uiteraard toch van harte welkom met uw vraag. Mocht de juiste adviseur op dat moment niet beschikbaar zijn of is er onvoldoende tijd, dan zal opvolging op uw vraag na de beurs plaats vinden.

Test uw kennis!
Vaak beseffen we zelf onvoldoende welke kennis we missen. Om u daar inzicht in te geven heeft Teqnow een kennistest ontwikkeld. Vul deze test op de ESEF in en krijg direct inzicht op welk gebied uw kennis up tot date is en waar mogelijke hiaten zitten. 

Voor alle bezoekers uit onze doelgroep die van een van bovenstaande diensten gebruik maakt hebben we een leuke attentie beschikbaar. U vindt Teqnow op de ESEF in hal 1 op stand D100, tegenover de Metaalunie en naast de sectorzone. 

Tevens verzorgt Teqnow dagelijks een of meerdere lezingen tijdens de ESEF (hal 1). Zodra de lezingen definitief zijn zullen wij de Teqnow deelnemers hiervan op de hoogte brengen.

Please login or register to post comments.