TeqNow

Webinar: Productconfigurator

Webinar: Productconfigurator

Agenda

Datum: 25-11-2020 10:00 - 11:30 Export event

Evenement registratie is niet meer mogelijk.

Hoe werkt een productconfigurator en wat kun je ermee.

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden
Een productconfigurator kan elk industrieel bedrijf grote voordelen bieden (zowel voor product eigenaren als ook voor toeleveranciers van onderdelen). Tijdens eerdere bijeenkomsten en webinars is dat vaak al kort benoemd. Toch hebben veel ondernemers het vooroordeel dat de mogelijkheden nogal theoretisch zijn en dat het niets voor hun bedrijf is.

Om ondernemers in staat te stellen om zelf echt te oordelen (in plaats van op vooroordelen af te gaan) organiseert Teqnow nu een apart webinar dat helemaal gericht is op wat een productconfigurator is, wat je ermee kunt en hoe je er laagdrempelig mee aan de slag kunt. 

Live webinar:
Datum: Woensdag 25 november 2020
Starttijd: 10.00 uur
Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de  link  die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd. 

Geschatte duur:  Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:  Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer  volstaat het als je beschikt over een computer met  internetverbinding. 
Presentatie:  De presentatie wordt na afloop van het webinar ter                                    beschikking gesteld  aan de webinardeelnemers. 
Interactie:  Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via  de chat met de presentator te delen. 

Kosten:
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis. 

Webinar: Productconfigurator

Datum: 25-11-2020 10:00 - 11:30

Please login or register to post comments.