TeqNow

Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?

Agenda

Datum: 12-2-2019 13:30 - 17:00 Export event

Voor u als ondernemer wordt robotisering steeds belangrijker. Veel ondernemers kiezen voor een robotcel die "standaard" in de markt wordt gezet (soms wel met kleine klantspecifieke aanpassingen). Vaak kan dit effectief zijn (zie ook de bijeenkomst van 17 januari voor standaard robotoplossingen voor verspaners). Als ondernemer kunt u echter ook kiezen voor een speciaal voor u ontworpen robotcel die exact past bij uw productieproblematiek. Dergelijke cellen zijn doorgaans fors duurder. Doordat de robotcel helemaal is toegesneden op uw productieomgeving is het rendement dat een dergelijke cel echter vaak veel hoger dan van een standaard robotcel. 

Om u inzicht te geven in de mogelijkheden van een speciaal voor u ontwikkelde robotcel organiseert Teqnow de bijeenkomst:

Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?

Tijdens de bijeenkomst krijgt u vanuit uw processen inzicht in de mogelijkheden die een dergelijke robotcel voor u kan bieden. Doordat een dergelijke cel ontwikkeld moet worden krijgt u echter wel te maken met bepaalde risico's tijdens dit ontwikkeltraject. Ook hieraan besteden we aandacht tijdens deze bijeenkomst.

Programma
Het programma volgt. 

Locatie
Kon. Metaalunie te (Einsteinbaan 1) Nieuwegein

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn voor Teqnow deelnemers geen kosten verbonden. Nog geen Teqnow deelnemer? Meld u dan nu aan. Deelname aan Teqnow is gratis voor Metaalunieleden. 
Let op; Als uw deelname door ons is bevestigd, dan rekenen we op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl.  Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Inschrijven
Inschrijven voor deze bijeenkomst kan met de "registreer"button rechtsboven bij dit agenda item. 

Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?

Datum: 12-2-2019 13:30 - 17:00

Registreren

Please login or register to post comments.

Registratieformulier

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Aantal plaatsen:
Vul uw bondsnummer in wanneer u Metaalunielid bent.
Bedrijfsnaam
Plaatsnaam
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul in of u Teqnow deelnemer bent
Vul eventueel de naam van een Metaaluniebranche waarvan u lid bent in
Opmerkingen:
x