TeqNow

Standaard robotoplossingen voor verspanende bedrijven

Standaard robotoplossingen voor verspanende bedrijven

Agenda

Datum: 17-1-2019 13:30 - 17:00 Export event

Voor u, als verspanende ondernemer, wordt robotisering steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven zijn bezig om te robotiseren of denken daar op dit moment over na. Naast leveranciers voor klantspecifieke robotoplossingen bieden een groot aantal leveranciers goed doordachte standaard robotoplossingen. Voor verspanende bedrijven is er veel standaard aanbod, waardoor onduidelijk is welke partij een oplossing biedt die bij uw bedrijf past.

Om u op een effectieve manier kennis te laten maken met de diverse standaard robotoplossingen voor verspaners organiseert Teqnow op 17 januari 2019 de bijeenkomst:

Standaard robotoplossingen voor verspanende bedrijven

Tijdens deze bijeenkomst presenteren een groot aantal aanbieders van standaard robotoplossingen hun producten. Zo kunt u op één middag snel een overzicht krijgen van de verschillende standaard oplossingen en hun unieke eigenschappen. 

Programma
Programma volgt later. Op dit moment hebben zes leveranciers van standaard oplossingen voor verspaners hun medewerking toegezegd. 
Bijeenkomst is van 13.30 - 17.00 uur

Locatie
Kon. Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein 

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn voor Teqnow deelnemers geen kosten verbonden. Nog geen Teqnow deelnemer? Meld u dan nu aan. Deelname aan Teqnow is gratis voor Metaalunieleden. 
Let op; Als uw deelname door ons is bevestigd, dan rekenen we op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl.  Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van 
€ 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Inschrijven
Inschrijven voor deze bijeenkomst kan met de "registreer"button rechtsboven bij dit agenda item. 


Standaard robotoplossingen voor verspanende bedrijven

Datum: 17-1-2019 13:30 - 17:00

Registreren

Please login or register to post comments.

Registratieformulier

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Aantal plaatsen:
Vul uw bondsnummer in wanneer u Metaalunielid bent.
Bedrijfsnaam
Plaatsnaam
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul in of u Teqnow deelnemer bent
Vul eventueel de naam van een Metaaluniebranche waarvan u lid bent in
Opmerkingen:
x