TeqNow

QRM Kennismakingsworkshop

QRM Kennismakingsworkshop

Agenda

Datum: 22-2-2019 9:00 - 12:00 Export event

Levertijden worden korter en prijzen staan onder druk. De eisen die de markt aan u als ondernemer stelt nemen steeds toe. U stelt zich dan ook de vraag hoe u aan deze veranderende eisen kunt blijven voldoen. Quick Response Manufacturing (QRM) is een andere manier van organiseren die geheel gericht is op het verkorten van doorlooptijden. 

De bedrijven die met QRM aan de slag zijn gegaan hebben hun doorlooptijden én hun kostprijs fors kunnen reduceren. Om u kennis te laten nemen van de mogelijkheden van sneller produceren organiseert het QRM Management Center de "
QRM Kennismakingsworkshop"

U maakt tijdens de workshop kennis met de principes van QRM, die soms haaks staan op het kostendenken van onze huidige managementstijlen. Efficiëntie alleen is niet de oplossing, maar een supply chain brede focus vaak wel. 

Deelnemen
Teqnow deelnemers kunnen aan deze QRM kennismakingsworkshop deelnemen voor € 100 (excl. BTW) in plaats van het normale tarief van € 150 (excl. BTW). Wilt u van deze Teqnow korting in aanmerking komen, meld u dan aan via info@teqnow.nl. Wij sturen uw aanmelding dan door, waarna QRM management Center u het gereduceerde tarief in rekening zal brengen.

Klik hier voor meer informatie over de workshop. 


QRM Kennismakingsworkshop

Datum: 22-2-2019 9:00 - 12:00

Please login or register to post comments.