TeqNow

Productie innovatie bijeenkomst: (werk)voorbereiding regio Zuid-Oost bij Phoenix 3D Metaal in Eindhoven

Productie innovatie bijeenkomst: (werk)voorbereiding regio Zuid-Oost bij Phoenix 3D Metaal in Eindhoven

Agenda

Datum: 18-4-2023 15:00 - 19:00 Export event

Evenement registratie is niet meer mogelijk.

Een goede voorbereiding is het halve werk: Wat werkt?

Met een goede voorbereiding vordert alles vlot en gemakkelijk. Dit draagt bij aan de waardecreatie, productiviteit en klanttevredenheid van je bedrijf. Een effectieve samenwerking met jouw klant en toeleveranciers, een eenduidige overdracht van informatie en  een goed maakbaar productontwerp, zijn maar enkele ingrediënten, die verstoringen met hoge kosten, afkeur en ontevredenheid bij klanten kunnen voorkomen. 

Wat werkt in de praktijk? Wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven? Hoe zorg ik voor een vlot werkproces zonder verstoringen? Hoe zet ik mijn schaarse vakmensen zo in dat we niet harder maar slimmer kunnen werken. Dat is waar het om gaat in deze bijeenkomst.

 

Productiviteitskring

Productiviteitskringen zijn regionale Teqnow bijeenkomsten waarbij we te gast zijn bij een collega Metaalunie lid. Het draait om inspiratie & kennis over slimmer en productiever werken in het mkb metaalbedrijf. Met inzichten, ervaring, en praktijkvoorbeelden van Teqnow en collega bedrijven voor jou. 

Doelgroep
Deze bijeenkomst richt zich op directeuren, leidinggevenden en werkvoorbereiders van bedrijven die de behoefte voelen om de processen te verbeteren, maar niet goed weten waar te starten. 

Programma

14.30 - 15.00 uur Inloop
15.00 - 15.10 uur Opening
15.10 - 16.00 uur Jan-Willem van Hooft en Bernard van der Poel van Phoenix 3D Metaal vertellen voorafgaand aan de rondleiding door hun productie over rubberpersen. Ze hebben dit bijzondere proces om metaal 3D te vervormen sinds de jaren 90 steeds verder doorontwikkeld. Tijdens en na de rondleiding is er gelegenheid om vragen te stellen. 
16.00 - 18.00 uur Productiviteit verhogen door effectieve (werk)voorbereiding: wat werkt? Interactieve presentatie door Metaalunie Teqnow van een keur aan voorbeelden van collega Metaalunieleden die je kunnen inspireren om je eigen actieplan op te stellen. Phoenix 3D Metaal zal vertellen hoe zij hun productiviteit hebben verhoogd door effectieve (werk)voorbereiding.
18.00 - 19.00 uur Borrel

Datum en locatie
• Deze bijeenkomst vindt plaats op 18 april 2023 van 15.00 tot 19.00 uur. 
• Locatie: Phoenix 3D Metaal BV, Fijenhof 6 in Eindhoven

Aanmelden
Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, moeten we de registratie helaas sluiten. We vragen jullie daarom per registratie slecht 1 persoon aan te melden en extra personen apart te registreren. 

Kosten
Deelname is voor leden van Koninklijke Metaalunie en deelnemers van Teqnow kosteloos. Ben je nog geen lid van Koninklijke Metaalunie of Teqnow deelnemer? Mail ons dan en vind uit of je kosteloos kan deelnemer: info@teqnow.nl

Productie innovatie bijeenkomst: (werk)voorbereiding regio Zuid-Oost bij Phoenix 3D Metaal in Eindhoven

Datum: 18-4-2023 15:00 - 19:00

Please login or register to post comments.

gogoanime