TeqNow

Leren van elkaar - Kring waterstof voor maatwerkspecialisten in mobiliteit

Leren van elkaar - Kring waterstof voor maatwerkspecialisten in mobiliteit

Agenda

Datum: 27-9-2022 14:00 - 17:00 Export event

Registreren is niet meer mogelijk.

Dit is de datum van de eerste bijeenkomst.

Tijdens de waterstof bijeenkomst op 11 april zijn al de eerste contacten gelegd tussen deelnemers en sprekers. Maar al snel werd duidelijk dat er behoefte is aan meer onderlinge kennisuitwisseling, met name bij bedrijven die waterstof gerelateerde producten willen ontwikkelen. Daarom organiseren we een leren van elkaar kring voor maatwerkspecialisten in mobiliteit die het liefst als peloton vooruit willen komen.  

Doelgroep
We starten met een leren van elkaar kring voor ondernemers die maatwerkoplossingen ontwikkelen voor mobiele machines en voertuigen, zoals (zwaar) materieel voor de (land)bouw en infra. Bedrijven die zelf al de eerste stappen hebben gezet in de ontwikkeling van waterstof gerelateerde producten en hierbij hindernissen hebben ondervonden die ze al dan niet hebben overwonnen. Voor andere doelgroepen kunnen we bij voldoende belangstelling nieuwe groepen vormen. 

 

Onderwerpen
Na de eerste kennismakingsbijeenkomst waarin ieders expertise aan bod zal komen, komen we nog een aantal keer bij elkaar. De frequentie en de hoeveelheid van de bijeenkomsten zal, net als het vaststellen van de onderwerpen, in overleg met de groep gebeuren. Denk hierbij aan onderwerpen zoals de technische mogelijkheden, het maken van strategische keuzes en certificeren, maar ook aan het gebruik maken van subsidiemogelijkheden, het maken van samenwerkingsafspraken en het omgaan met regelgeving. Halen en brengen staat hierbij centraal: de één is wat verder dan de rest op het ene thema maar kan juist weer leren van de anderen op een ander onderwerp. Mocht bepaalde kennis bij alle deelnemers ontbreken, dan wordt deze buiten de groep gezocht.  

 

Datum en locatie
Met de 7 ondernemers die zich al hebben aangemeld, zijn we een datum in september aan het plannen. De eerste bijeenkomst vindt plaats bij één van hen, daarna zullen we bij elkaar komen bij de Koninklijke Metaalunie of andere bedrijven.  


Aanmelden

Er is nog ruimte voor 3 deelnemers. Aanmelden kan met de knop op deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om samen te kijken of je binnen de doelgroep past of beter bij  een volgende groep aan kunt sluiten.  

 

Kosten:
Deelname aan de bijeenkomst is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor medewerkers van leden van Koninklijke Metaalunie gratis. 

 

Is uw deelname door ons bevestigd, dan rekenen wij op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Leren van elkaar - Kring waterstof voor maatwerkspecialisten in mobiliteit

Datum: 27-9-2022 14:00 - 17:00

Please login or register to post comments.

123movies