TeqNow

Le Tour de Composite 2018

Le Tour de Composite 2018

Materialen

Datum: 5-3-2018 6:30 - 18:00 Export event

Bezoek JEC Composites Parijs en Composiet Laboratorium KU Leuven. 
Net als voorgaande jaren organiseert World Class Composites Solutions samen met Enterprise Europe Network, CompositesNL en CompoWorld een reis naar de JEC Composites beurs in Parijs. Ontdek de kracht van Composiet tijdens 'Le Tour de Composite 2018'. U ziet de nieuwste ontwikkelingen op composietgebied en laat u vooral inspireren. Dit alles vindt plaats op 5 en 6 maart 2018 in de inspirerende omgeving van Europa's grootste vakbeurs rond composietmaterialen. Daarnaast bezoekt u op de heenreis het Composiet Laboratorium van de KU Leuven.

Wat kunt u verwachten van deze reis?
Tijdens deze reis en het beursbezoek wordt u geïnformeerd over innovaties, de nieuwste trends en het werken met composiet. In de bus, tijdens de bezoeken in België en op de beursvloer ontmoet u andere ondernemers en kennispartners. Ook zal er door Enterprise Europe Network een Meet and Match worden georganiseerd. De heen- en terugreis, ticket voor het bezoek aan de beurs en de hotelovernachting, inclusief ontbijt en diner worden volledig door hen verzorgd. 

Meet and Match
Tijdens de bezoeken in België en tijdens de beurs organiseert WCCS met hun Enterprise Europe Network- partners een matchmaking. Bent u geïnteresseerd in internationale contacten en/of heeft u behoefte aan nieuwe technologische kennis? Dan is dit initiatief iets voor u! 

Voor wie?
Deze reis is interessant voor zowel composietbedrijven als voor bedrijven die overwegen of toepassing van composiet interessant is voor hun producten. U krijgt een snelle update op het gebied van materialen en productietechnieken en Inspiratie voor constructieve toepassingen, voor u specifiek of in het algemeen. Daarnaast kennismaking met een netwerk van aan composiet gerelateerde bedrijven en voorbeeldcases met probleemstellingen waar u zelf misschien ook tegen aan loopt. Ook kunt u kennis en ervaring uitwisselen met collega-ondernemers tijdens de ‘Tour’. 

Kosten en aanmelden
Dankzij een bijdrage van het Enterprise Europe Network zijn de kosten voor deze reis €169,00 per persoon (incl. overnachting, diner en beursticket). Let op; 2 deelnemers per bedrijf. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 februari 2018. Meer informatie en/of aanmelden kan via info@teqnow.nl. Wij zullen uw vraag/aanmelding dan doorzetten naar WCCS. 

Programma in het kort
Maandag 5 maart 2018
06.30 uur Vertrek bus uit Zwolle richting grens Breda. Andere mogelijke opstappunten zijn Vianen en Breda. Gedurende de reis is er een actief programma met presentaties van de deelnemers
11.00 uur Aankomst KU Leuven - SLC-Lab en Departement Materiaalkunde KU Leuven met presentaties, lunch, matchmaking en bezoek laboratorium
15.00 uur Vertrek naar hotel in Senlis
19.00 uur Diner in hotel

Dinsdag 6 maart 2018
08.00 uur Vertrek bus van hotel naar beurs
09.00 uur Bezoek aan JEC World Composites Paris
18.00 uur Vertrek naar Nederland

Meer informatie over de vakbeurs zie: JEC World 2018 I Paris 

 

Le Tour de Composite 2018

Datum: 5-3-2018 6:30 - 18:00

Please login or register to post comments.