TeqNow

Hoe selecteer ik het juiste ERP pakket voor mijn organisatie?

Hoe selecteer ik het juiste ERP pakket voor mijn organisatie?

Agenda

Datum: 22-1-2018 14:30 - 17:45 Export event

Registreren is niet meer mogelijk.

Veel bedrijven zijn niet helemaal tevreden met hun huidige ERP pakket en overwegen om op een ander pakket over te stappen. Ieder pakket heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom worstelen veel ondernemers met de vraag: Hoe selecteer ik het juiste ERP pakket voor mijn organisatie?

Een goed ERP pakket biedt ondersteuning aan het gehele bedrijf. Hierbij is het belangrijk om alle eisen vanuit verschillende invalshoeken met elkaar in balans te brengen. Past het ERP pakket onvoldoende, dan zullen medewerkers weer gedeeltelijk buiten het ERP systeem om gaan werken, met een verminderde efficiency als gevolg.  

Aanbieders van ERP pakketten kunnen u adviseren bij deze selectie, maar geven uiteraard altijd een advies vanuit hun invalshoek. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u van een onafhankelijke adviseur te horen hoe u een dergelijke selectie kunt uitvoeren.

Programma:

14.30 – 15.00 uur Inloop

15.00 – 15.05 uur Welkom door Jo van de Put van Teqnow

15.05 – 16.15 uur Hoe selecteer ik het juiste ERP pakket voor mijn organisatie door Ruud Smetsers van IPL advies(*).

16.15 – 17.15 uur Gelegenheid om al uw vragen te stellen aangaande ERP selectie.

17.15 – 17.45 uur Afsluiting en netwerkborrel.

 

*  IPL advies is een onafhankelijk adviesbureau dat adviseert bij de selectie en implementatie van ERP pakketten. IPL advies vergelijkt jaarlijks meer dan 30 verschillende ERP pakketten om u zo op een  juiste manier te kunnen informeren (https://ipl.nl/).

 

Doelgroep

Deze bijeenkomst wordt in eerste instantie georganiseerd vanuit de behoefte van deelnemers aan de masterclass Slim en effectief produceren in een steeds digitalere wereld! Daarnaast willen we deze bijeenkomst ook openstellen voor andere Teqnow deelnemers. Om iedereen de gelegenheid te geven zijn vragen beantwoord te krijgen is het aantal plaatsen beperkt. Het is dan ook van belang om, als u interesse hebt, zich snel aan te melden.

 

Datum en locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 januari 2018 bij de Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 te Nieuwegein.

 

Kosten

Aan deze bijeenkomst zijn voor u geen kosten verbonden. Wel dient u zich (indien u nog geen Teqnow deelnemer bent) als Teqnow deelnemer aan te melden. Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

 

Aanmelden en uw specifieke vraag

Meld u aan via de aanmeldknop. Heeft u nu al een specifieke vraag die u op deze bijeenkomst beantwoord wilt zien, geef die dan aan bij opmerkingen, zodat deze zeker aan bod kan komen.

Hoe selecteer ik het juiste ERP pakket voor mijn organisatie?

Datum: 22-1-2018 14:30 - 17:45

Please login or register to post comments.