TeqNow

Digitale ondersteuning bij op afstand installeren en onderhouden van machines en installaties.

Digitale ondersteuning bij op afstand installeren en onderhouden van machines en installaties.

Agenda

Datum: 8-12-2021 14:00 - 16:30 Export event

Evenement registratie is niet meer mogelijk.

Aangezien het Smart Maintenance congres op 8 december (vanwege Corona) is afgelast kan deze bijeenkomst ook niet doorgaan. Er wordt nu gekeken naar een nieuwe datum in het eerste kwartaal 2022.  Zodra een nieuwe datum bekend is zal deze worden gecommuniceerd.

De praktische resultaten bij vijf MKB-bedrijven waar diverse digitale technieken zijn getest.

Bij het installeren en onderhouden van machines en installaties werden tot voor de coronacrisis meestal medewerkers van het bedrijf naar de klant gestuurd, om daar de werkzaamheden te verrichten. Reisbeperkingen vanwege corona hebben duidelijk gemaakt dat het zinvol is om naar andere, digitale mogelijkheden te zoeken om deze klanten tocht goed te kunnen bedienen.

Er zijn veel digitale technieken (zoals bijvoorbeeld smart glasses, augmented reality, remote support)voorhanden die daarbij kunnen ondersteunen maar praktische kennis van deze technieken ontbreekt bij de meeste bedrijven. TNO heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over de mogelijke technieken om werkinstructies stapsgewijs te presenteren. Daarom hebben Teqnow en TNO de handen ineengeslagen en hebben een kennisoverdrachtproject opgestart waarbij bedrijven enerzijds kennismaken met welke technologieën beschikbaar zijn, maar daarnaast is bij een vijftal kleinere exporterende machinebouwers gericht gekeken naar het gebruik in hun praktijk. Vervolgens zijn deze digitale oplossingen (in hardware en software) bij deze bedrijven in de praktijk getest. De daarbij opgedane kennis en ervaringen worden tijdens de beurs Smart Maintenance gedeeld.
Programma:
• Introductie  door Jo van de Put van Teqnow.
• Introductie van de onderzochte digitale operator support technologieën door TNO.
• Terugkoppelingen van de ervaringen bij het testen van de technologische oplossingen bij: 
o Wientjens B.V.
o HTC parking & security B.V.
o Macs Food Handling
o Flier Systems B.V.
o Vinfoil.
• Aansluitend aan de presentaties is er de mogelijkheid om in het nabij gelegen Fieldlab demo's te zien en te ervaren.

Datum en locatie:
Datum: Woensdag 8 december 2021
Tijd: 14.10 – 16.30 uur
Locatie: Brainport Industries Campus, BIC 1, 5657 BX Eindoven

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor u kosteloos. Aanmelden kan via de aanmeldknop.
Aangezien deze bijeenkomst onderdeel uitmaakt van het programma op het Smart Maintenance congres dat Mikrocentrum organiseert (Smart Maintenance Congres | 8 december 2021 | Mikrocentrum) heeft u bij deelname ook toegang tot de beurs en tot de overige lezingen op deze dag. 

Bezoekers bij het Smart Maintenance congres moeten zich met hun persoonsgegevens bij het Mikrocentrum aanmelden. Schrijft u zich via nevenstaande aanmeldknop in, dan zorgen wij ervoor dat u, via ons collectief bij het Mikrocentrum worden ingeschreven. Door gebruik te maken van de aanmeldknop geeft u Teqnow toestemming om uw persoonsgegeven voor deze aanmelding aan Mikrocentrum door te geven.


Digitale ondersteuning bij op afstand installeren en onderhouden van machines en installaties.

Datum: 8-12-2021 14:00 - 16:30

Please login or register to post comments.

123movies